Ebru Workshop

Onze heilige maand is in zicht. Het is dan ook weer tijd voor de traditionele Ebru workshop. Deze zal plaatsvinden op de Vrije Universiteit op woensdag 13 april van 17:30 uur tot 19:30 uur. Wil jij deze leerzame en gezellige workshop niet missen? Schroom dan niet en meld je snel aan via svanatolia.nl/ebru.

Verf laten druppelen op een vloeistof om vervolgens de druppels zelf met kwastjes te vervormen naar eigen keus. Klinkt interessant toch? Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Jouw kunst wordt vervolgens afgedrukt of beter gezegd overgedragen op speciaal papier! En dit allemaal in een warme sfeer en onder begeleiding van Okan Akin die een eigen kunstatelier in Amsterdam heeft. Wil jij een keer niet je woorden maar je kunst laten spreken? Meld je dan snel aan, want Vol=Vol!

Datum: woensdag 13 april 2022
Tijd: 17:30-19:30 uur
Locatie: HG-0G13 (Hoofdgebouw, Vrije Universiteit Amsterdam)
Prijs: leden €10 en niet-leden €15
Aanmelden via: svanatolia.nl/ebru

Belangrijke info: neem je studentenpas mee!

Geplaatst

,