Dialoogavond Coronavaccins

Twijfel jij nog of je het coronavaccin gaat nemen? Ben jij benieuwd hoe het vaccin werkt en wat de mogelijke bijwerkingen zijn? Ga jij graag het gesprek aan en ben jij benieuwd wat anderen over dit onderwerp denken?
Meld je dan aan voor onze dialoogavond over de coronavaccins op donderdag 11 maart! Aanmelden kan via www.svanatolia.nl/coronavaccins

Om dit complexe onderwerp toe te lichten en het gesprek aan te gaan, hebben wij voor deze avond twee bijzondere gasten uitgenodigd. Onze eerste gast is prof. dr. Anke Huckriede, hoogleraar vaccinologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie. En onze tweede gast is prof. dr. Marjolein van Egmond, hoogleraar oncologie en inflammatie verbonden aan het Amsterdam UMC, ook bekend van haar meerdere tv-optredens. 

De avond zal gestart worden met een informatiesessie verzorgd door prof. dr. Anke Huckriede. Zij zal vertellen over de verschillende vaccins, de totstandkoming en werking ervan. Na deze informatiesessie zullen we in kleinere groepen in gesprek gaan, waarbij we verschillende veelvoorkomende twijfels zullen bespreken en waarbij voldoende gelegenheid zal zijn om je vragen voor te leggen aan onze gasten. 

Wil jij meer weten over de verschillende coronavaccins en/of je twijfels en vragen bespreken? 
Meld je dan snel aan via www.svanatolia.nl/coronavaccins 

Datum: donderdag 11 maart 2021
Tijd: 19:00 – 21.00 uur
Locatie: ZOOM
Aanmelden kan t/m 9 maart

* NB: foto prof. dr.  Marjolein van Egmond door Tineke van der Pouw Kraan


Geplaatst

in

door

Tags: