De Brauw Blackstone Westbroek


De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit werk wordt gedaan in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw staat al 145 jaar bekend om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling in de juridische sector. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent om kantoor te versterken.

Over De Brauw 

De Brauw is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor dat juridisch advies biedt bij corporate transactions, disputes en regulatory enforcement zaken. Hierbij treden wij op als lead counsel voor onze cliënten, daar waar zij juridisch advies nodig hebben. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we hebben een wereldwijde dekking vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel, Londen, Shanghai en Singapore.

Oriënteren

Wij zijn doorlopend op zoek naar juridisch talent. Een studentstage of een studerend medewerkerschap zijn dé manieren voor derdejaars- en masterstudenten om kantoor te leren kennen. Verder organiseren wij jaarlijks een Business Course voor studenten die wat verder in hun studie zijn en geen tijd meer hebben voor een stage. Voor studenten die nog in de eerste fase van de studie zitten is het mogelijk om kantoor te leren kennen via een kantoorbezoek of masterclass. Een studentstage lopen geeft je een goed kijkje in de keuken omdat je acht weken fulltime mee loopt. Tijdens een studentstage breng je onder intensieve begeleiding je opgedane kennis in de praktijk en wordt je overal bij betrokken. Hierbij kun je denken aan het meeschrijven aan memo’s, meekijken bij een call of een zitting bijwonen. Daarnaast zijn er verschillende jurisprudentie-lunches per week die je kunt bijwonen. Ook ben je van harte welkom bij borrels en andere evenementen. 

Als studerend medewerker ben je zes tot acht maanden twee dagen per week beschikbaar en werk je in een poule van studenten aan zaken en know-how projecten op kantoor. De perfecte bijbaan naast je studie!

De Brauwerij

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in de Brauwerij. Alle advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”. 

Na de Brauwerij 

Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Londen, Shanghai of Singapore. Daarnaast worden onze advocaten regelmatig gedetacheerd bij cliënten om daar ervaring op te doen, of werken ze een periode bij één van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland. Kijk voor meer informatie over kantoor en de mogelijkheden voor studenten en starters op onze website www.careersatdebrauw.com