Dagtrip Parijs

Parijs

SV Anatolia start het jaar met een dagtrip naar de stad van het licht, liefde en romantiek. Dit jaar gaan wij op zaterdag 22 september naar de prachtige en tijdloze hoofdstad van Frankrijk: Parijs! Meld je snel aan via www.svanatolia.nl/parijs, want VOL=VOL!

Heb je altijd al de Eiffeltoren willen zien of willen winkelen op de befaamde winkelstraat Champs-Élysées? Mis deze kans niet! Naast het mooie straatbeeld zijn er wereldberoemde gebouwen te zien in deze stad zoals de Notre-Dame en de Basilique du Sacré-Coeur die je hoogstwaarschijnlijk op je must-see lijst hebt staan. Bezoek de wereldberoemde Mona Lisa in een van de mooiste musea van de wereld: het Louvre!

We zullen in de nacht van vrijdag 21 september op zaterdag met de bus vertrekken vanuit station Sloterdijk. De verzameltijd is 01:30 en om 02:00 zullen wij vertrekken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er ook een tussenstop in Rotterdam plaatsvinden. In de vroege ochtend komen we aan in Parijs, waar een vrij programma zal gelden. Je kunt dus alles bezoeken, waar je ooit van hebt gedroomd! Na een hele dag in deze mooie stad te hebben doorgebracht, zullen we tegen middernacht weer uit Parijs vertrekken.

Aarzel niet verder en meld je nu aan via: www.svanatolia.nl/parijs!

Prijs
Lid: € 25,-
Niet-lid: € 30,-

Tijdsplanning:
-Verzameltijd Amsterdam – Station Sloterdijk: 01:30 uur zaterdag
-Vertrektijd Amsterdam – Station Sloterdijk: 2:00 uur zaterdag
-Vertrektijd Rotterdam – Stadion Feijenoord: 03:30 zaterdag
-Aankomsttijd Parijs: 09:00 uur zaterdag
-Verzameltijd Parijs: 22:00 uur zaterdag
-Vertrektijd Parijs: 23:00 uur zaterdag
-Aankomsttijd Rotterdam: 04:30 uur zondag
-Aankomsttijd Amsterdam: 6:00 uur zondag


Geplaatst

in

door

Tags: