Dagtrip Parijs 9 november

dagtrip_parijsBeste leden en niet-leden,

Zoals ieder jaar organiseert SV Anatolia weer een dagtrip. Dit jaar gaan we op zaterdag 9 november naar de prachtige en tijdloze hoofdstad van Frankrijk: Parijs. Er is voor iedereen wel iets te doen of te zien in deze stad!

Voor de fashionistas is de befaamde Avenue des Champs-Élysées een must-see. De mooie straten en de wereldberoemde gebouwen zoals de Eiffeltoren moeten door iedereen wel eens gezien zijn.

Kunstliefhebbers kunnen het bekendste museum ter wereld, het Louvre, bezoeken en daar de Mona Lisa in het echt bewonderen.

Ook voor voetbalfans valt er genoeg te zien: op deze dag speelt Paris Saint-Germain in het Parc des Princes stadion tegen Nice. Dit is de perfecte kans om Zlatan Ibrahimović in actie te zien (en kaarten voor de wedstrijd zijn erg goedkoop).

Zowel leden als niet-leden zijn welkom om ons te vergezellen tijdens deze reis. Voor deze reis geldt vol=vol. We zullen op zaterdag 9 november 2013 met een bus naar Parijs reizen. De bus zal vanaf Amsterdam Centraal vertrekken om 06:30. Na een hele dag in deze mooie stad te zijn geweest, zullen we ’s nachts om 01:00 weer vertrekken uit Parijs.

Voor leden is de prijs voor deze reis €39,- en voor niet-leden €49,-

(deze prijs is inclusief ontbijt tijdens de busreis!)

Je kunt je aanmelden via het formulier op:

svanatolia.nl/parijs

Let op: je aanmelding is pas compleet als wij je betaling binnen hebben. Wees er snel bij want vol=vol!

Wil je korting pakken op deze reis? Word dan eerst lid, want dan kun je mee voor € 39,- i.p.v. €49,-. Lid worden kan via:

svanatolia.nl/lid-worden/

Tot 9 november!