Ontdek Cyprus met SV Anatolia

cyprus

Anatolians, het is weer tijd voor een volgende reis! Altijd al eens naar het bruisende Cyprus willen gaan of vraag je je af waarom Cyprus ‘Yavru Vatan’ wordt genoemd? Grijp dan nu deze kans en kom met Anatolia de schoonheid én geschiedenis van Noord-Cyprus ontdekken!

Meld je direct aan via: www.svanatolia.nl/cyprus

Wij zullen woensdag 13 april vertrekken om vervolgens drie dagen in Noord-Cyprus met een volledig programma door te brengen, waarna we zondag 17 april weer terug zullen keren naar Nederland.

Gedurende de reis is er een volledig reisprogramma voor je opgesteld, maar je zult ook voldoende tijd hebben om zelf op ontdekking te gaan. Onder begeleiding van een gespecialiseerde (Nederlands sprekende!) gids zullen wij respectievelijk de steden Gazimagusa, Lefkosia en Girne bezoeken en de lokale bezienswaardigheden bezichtigen.

De prijs van deze reis bedraagt €299,- en is inclusief vlucht, transfer van en naar het vliegveld in Cyprus en verblijf in het prachtige Hotel Sempati in Girne (inclusief ontbijt!).

Naast deze prijs zijn deelnemers additionele kosten van €50,- verplicht te betalen ter invulling van de dagprogramma’s, i.e. reisgids, plaatselijk vervoer, et cetera.

Wil jij deze kans om het prachtige noorden van Cyprus te ontdekken niet missen? Meld je dan snel aan en vergezel ons op deze onvergetelijke reis! Aanmelden kan t/m 23 maart en is uitsluitend voor leden.

Ben je nog geen lid? Dan kun je nu lid worden via: www.svanatolia.nl/lid-worden/

Voor meer informatie kun je de Algemene Voorwaarden raadplegen op onze website of ons mailen op reis@svanatolia.nl

 


Geplaatst

in

door

Tags: