Citytrip Barcelona

flyerAnatolians, de eerste reis van Anatolia staat weer voor de deur! Deze keer gaan we naar het altijd bruisende, zonnige en onvergetelijke Barcelona!

Meld je nu aan voor 23 oktober via http://svanatolia.nl/barcelona/

Als één van de populaire steden van Europa heeft Barcelona veel te bieden. Altijd al de Sagrada Familia van dichtbij willen zien? Of wil jij ook zo’n mooie foto in Park Güell met de hele stad en de horizon achter je? Ben je benieuwd naar de heerlijke lekkernijen op de terrasjes aan La Rambla? Of moet jij je per se begeven op het voetbalveld van het prachtige stadion Camp Nou? Meld je dan nu aan en vergezel ons in het (her)ontdekken van de pracht en praal van Barcelona!

De reis zal plaatsvinden van 16 t/m 19 november. We zullen woensdag 16 november vroeg in de ochtend vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam en zaterdag 19 november in de avond weer terug vliegen. Dit betekent dat wij vier geweldige dagen zullen doorbrengen in deze Catalaanse prachtstad. Een deel van de reis zullen we gezamenlijk ons dagprogramma volgen waarbij we de must-see’s van de stad bezoeken. Tevens zal er ook voldoende vrije tijd zijn om zelf de stad te ontdekken.

De prijs van deze reis bedraagt €199,- en is inclusief: retourvlucht naar Barcelona, transfer van en naar het vliegveld/hotel in Barcelona, een hotel aan de beroemde La Rambla met ontbijt. Hiernaast zijn deelnemers verplicht additionele kosten ter waarde van € 50,- te betalen. Dit is bestemd voor de invulling van de dagprogramma’s, e.g. dekking van kosten voor entreebewijzen van bezienswaardigheden, et cetera.

Aarzel niet en meld je nu aan via http://svanatolia.nl/barcelona/

Aanmelden kan t/m 23 oktober en is exclusief voor leden.

Ben je nog geen lid maar wil je wel graag mee? Word dan nu lid via  http://svanatolia.nl/lid-worden

Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden raadplegen bij het aanmeldformulier of ons mailen via reis@svanatolia.nl


Geplaatst

in

door

Tags: