Boekenclub

Hou je van lezen en zou je graag met mensen in gesprek gaan over een boek? Heb jij altijd al willen beginnen met lezen, maar lukt het niet om de eerste stap te nemen? Heb jij vaak dat je aan een boek begint, maar deze niet kan afmaken? Meld je dan aan voor de Anatolia Boekenclub, om met ons van Turks klassiekers tot en met Non-Fictie boeken te bespreken. Deze bijeenkomsten zullen elke 4 weken in D0k plaatsvinden op de dinsdagavonden startend op dinsdag 10 januari. Meld je direct aan via svanatolia.nl/boekenclub. Let op: om de groep interactief en samenhorig te houden is er een beperkt aantal plekken. 

De lezers mogen deze keer zelf het boek kiezen die we gaan lezen, voor nu zal de keuze bestaan uit Serenad- Zülfü Livaneli;  Acımak – Reşat Nuri Gültekin; Kumral Ada Mavi Tuna-Buket Uzuner. We zullen na jullie keuze een van deze boeken, die een rijke Turkse taal en literatuur bevatten en waarvan de auteurs tot de machtigste namen van de Turkse literatuur behoren, samen bespreken. 

Benieuwd naar deze boekenclub en de bovengenoemde Turkse literaire boeken? Meld je dan snel aan en krijg het boek gratis van ons! Let op: alleen de eerste 10 aanmeldingen komen hiervoor in aanmerking. 

Datum: elke 4 weken op dinsdagavond, start 10 januari 2022

Locatie: D0k

Tijd: 19:00-20:30

Aanmelden kan tot en met 7 december op svanatolia.nl/boekenclub.


Geplaatst

in

door

Tags: