Beleggen Voor Beginners

Heb jij de afgelopen tijd iets meer geld kunnen sparen en weet je niet zo goed wat je ermee moet? Of denk je eraan om dit te beleggen, maar weet je niet hoe? Dan is dit evenement precies voor jou! Donderdag 10 juni om 19:00 uur organiseert SV Anatolia een lezing over beleggen in aandelen en Bitcoin. Meld je nu aan via: www.svanatolia.nl/beleggen

Onze gastspreker, Martijn Houttuin, heeft in lange tijd een enorme kennis rondom aandelen en crypto ontwikkeld. Zo geeft hij al jaren cursussen en workshops over beleggen in aandelen en cryptomunten en zal ons die avond dan ook leren hoe je het beste kunt beginnen met beleggen.

Het eerste deel zal in het teken van beleggen in aandelen staan. Denk hierbij aan wat het beleggen is, hoe je aandelen kunt kopen, wat de beste aandelen zijn en waar je rekening mee moet houden. In het tweede deel zal Martijn Houttuin meer vertellen over Bitcoin en andere cryptomunten. Hierbij zal hij het onder andere hebben over het aanschaffen en bewaren van cryptomunten, trading, beurzen en meer.

Aanmelden via: www.svanatolia.nl/beleggen

Datum: donderdag 10 juni
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Plaats: ZOOM

Geplaatst

in

door

Tags: