Anatolia Sporttoernooi

SV Anatolia vond het weer eens tijd voor een sportevenement! Daarom organiseren we op donderdag 19 mei 2022, Genclik ve Spor Bayrami, het enige echte Anatolia Sporttoernooi. Het evenement zal plaatsvinden in Sportcentrum Caland Hal te Amsterdam van 18:30 uur tot 21:30 uur. Het zal niet zomaar een sportevenement worden, want we zullen verschillende sporten spelen waar de teams zullen strijden om de felbegeerde medailles!

Uiteraard staat het plezier voorop en is iedereen welkom om mee te doen tijdens deze sportieve avond! Heb jij zin om even een avond lekker te sporten en te laten zien dat jij de beste all-rounder bent? Meld je dan aan via svanatolia.nl/sport. Vergeet je toeschouwers niet mee te nemen en meld je snel aan, want VOL=VOL!*

Datum: 19 mei 2022
Tijd: 18:30-21:30
Prijs: Leden €10.00,- & Niet-Leden €15.00,-