Anatolia Iftar

flyerMet het naderen van het einde van dit academische jaar, waarin wij als Anatolia ons beste pootje voor hebben gezet door het organiseren van welgeteld 30 verschillende activiteiten, is het moment aangebroken om ook dit succesvolle jaar op gepaste wijze af te sluiten. In het kader van de heilige maand Ramadan organiseren wij op vrijdag 24 juni een iftar-maaltijd om het jaar mee af te sluiten en nog één laatste keer bij elkaar te komen.

Tijdens deze avond zal het nieuw opgerichte Anatolia Studentenkoor samen met het bekende Tevazu Ensemble een bijzonder en uniek optreden geven. Het iftargebed zal door de imam van de Amsterdamse Fatih Moskee, Kemal Gözütok, in het Nederlands gevoerd worden. Op deze avond heeft men ook toegang tot het dakterras van de VU – waar je met een geweldig uitzicht op de Zuidas én een kopje Turkse thee, heerlijk kunt nagenieten van de avond.

Meld je nu aan via:
http://www.svanatolia.nl/iftar/ (aanmelden verplicht)

Locatie: Kerkzaal (hoofdgebouw Vrije Universiteit, 15e verdieping)
Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 20:30 – 23.30
Entree: 10 euro (leden en niet-leden)

Waardevol detail: de helft van de inkomsten van deze iftar wordt gedoneerd aan het goede doel. Mis de laatste activiteit van Anatolia niet!

Geplaatst

door