Anatolia Carrieredag

 

Business-Career-Template-Design

Anatolians, Noteer het in je agenda! SV Anatolia organiseert op dinsdag 16 juni een carrièreavond in het prachtige World Trade Center op de Zuidas om ambitieuze studenten en werkgevers bij elkaar te brengen.

Meld je nu aan via svanatolia.nl/carriere

Tijdens dit evenement zullen prestigieuze bedrijven als ABN Amro, Linklaters, Stibbe en L’Oréal presentatierondes houden die jij kunt bijwonen. Tijdens de presentaties zullen de recruiters van deze multinationals verhaal doen over hun bedrijf en onder andere vertellen over de mogelijkheden en functies binnen het bedrijf, naar welke studenten zij op zoek zijn en waar zij op letten als zij mensen aannemen.

Voorts zal dr. Kilian Wawoe een workshop solliciteren geven. Hij is werkzaam als part-time docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarnaast is hij consultant en public speaker. Dr. Wawoe zal vertellen wat de “do’s en dont’s” zijn tijdens een sollicitatiegesprek en hoe je het beste een CV kunt opstellen. Verder zal hij vertellen waarom netwerken zo belangrijk is en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Dit is hét ideale moment voor jou om niet alleen kennis te maken – maar óók om in contact te komen met deze bedrijven. Tijdens deze carrièreavond heb je veel kansen voor het grijpen, als je er maar voor openstaat. Wie weet scoor je wel een traineeship of word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, het kan allemaal!

Wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen verschillende sectoren? Meld je dan nu aan via svanatolia.nl/carriere en geef per ronde aan bij welke bedrijf je aanwezig wilt zijn.

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je aan en suit up! (smart casual)

Datum: Dinsdag 16 juni 2015
Tijd: 17:30- 21:30
Locatie: WTC Amsterdam, Strawinskylaan 1 Amsterdam
Aanmelden via: svanatolia.nl/carriere

Het programma:

17.30 – 18.00: Inloop
18.00 – 18.15: Welkomstwoord
18.15 – 19.00: Workshop Killan Wawoe
19.00 – 20.00: Presentatieronde ABN Amro en Linklaters
20.00 – 21.00: Presentatieronde L’Oreal en Stibbe
21:00 – 21:30: Mogelijkheid om te borrelen met de recruiters


Geplaatst

in

door

Tags: