Diversity Inhousedag

email_header_Diversity_Inhouse_DagBanken… je hoort er genoeg over in het nieuws! Maar een bank als werkgever, heb je daar wel eens aan gedacht?

Het is een interessante tijd om bij ABN AMRO te werken! We zetten grote stappen richting een nieuwe vorm van bankieren en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Onze medewerkers hebben werk dat ertoe doet. En met eigenzinnige ideeën en specialistische kennis leveren ze een belangrijke bijdrage aan een betere bank. In dat veranderingsproces kun jij een hoofdrol spelen. We zoeken de kennis, creativiteit en innovatiekracht van jouw generatie om daarover mee te denken. We willen geen talent over het hoofd zien. We streven naar een organisatie waarin divers talent zich welkom voelt. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het behalen van de beste resultaten voor onze klanten.

Waarom werken bij ABN AMRO?

Loubna Bouhiouf (Trainee Audit): “Ik word continu geprikkeld om tot het uiterste te gaan”

“Als trainee krijg ik volop de kans om me op persoonlijk vlak te ontwikkelen en daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief. Bovendien krijg je als trainee de kans om mee te werken binnen verschillende business onderdelen van de bank, zowel nationaal als internationaal! Onderscheidende en diverse talenten worden door de bank enorm gewaardeerd. Iedereen krijgt de kans om zijn talenten te benutten en daarbij wordt je continu geprikkeld om tot het uiterste te gaan. Doordat ik als trainee binnen verschillende business onderdelen actief ben en daarbij verschillende collega’s spreek, bouw ik een waardevol netwerk op. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze.”

Hoe is het om bij een bank te werken?

Malika Moudhi (Trainee Facility Management): “Ik word gewaardeerd om wie ik ben. En mijn mening doet er toe! Ik vind het fantastisch om onderdeel te zijn van een organisatie die het belangrijk vindt om wat terug te doen voor de samenleving. ABN AMRO heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de strategie. ‘Een betere bank voor een betere wereld.’ Daarnaast word ik gewaardeerd om wie ik ben. En mijn mening doet er toe! Ik krijg veel vrijheid om mezelf te kunnen ontplooien en dat is heel prettig werken.”

Wil je meer horen over de ervaringen van Malika bij ABN AMRO, bekijk dan haar filmpje.

Ervaar het zelf tijdens onze Diversity Inhouse Dag!

Ben je nieuwsgierig geworden naar werken bij ABN AMRO?

Schrijf je nu in voor onze Diversity Inhouse Dag op 6 december. Tijdens deze dag kom je meer te weten over wie we zijn, wat we doen en wat we jou als ambitieuze starter bieden. Ontmoet onze recruiters, trainees en diverse professionals en stel hen al je vragen. En vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd naar jou! Naast persoonlijk kennismaken staat er ook een workshop solliciteren kun je leren op het programma.

Wie ben jij?

Je zit in de eindfase van je hbo- of masterstudie en hebt affiniteit met de financiële dienstverlening. Je wilt blijven leren en groeien. Je kunt helder communiceren, wilt samenwerken en weet relaties op te bouwen. Je bent in ieder geval altijd jezelf.

SAMENGEVAT:

Wat: Diversity Inhouse Dag
Wanneer: Vrijdag 6 december van 13:00 – 18:00 uur
Locatie: Dialogues House ABN AMRO Amsterdam
Aanmelden: Voor 2 december  via: http://werkenbijabnamro.nl/evenementen
Voertaal: Nederlands

Meer informatie over werken bij ABN AMRO?

Ga dan naar facebook.com/werkenbijabnamro
Of volg ons op Twitter (@werken_abnamro)


Geplaatst

in

door

Tags: