Kom jij ons versterken? - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-8068,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Kom jij ons versterken?

Anatolia is op zoek naar nieuwe commissieleden!

Heb jij je altijd al willen inzetten voor de Turkse en Nederlandse studenten in Nederland? Wil je hierbij jezelf ontwikkelen op organisatorisch, bestuurlijk en persoonlijk gebied met als kers op de taart een groter netwerk opbouwen? Aarzel dan niet en solliciteer direct voor het bestuur van studentenvereniging Anatolia!

Solliciteer nu door je CV + motivatiebrief voor zaterdag 1 oktober te mailen naar intern@svanatolia.nl!

Het bestuur van SV Anatolia bestaat uit een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en interne coördinator. Het algemeen bestuur (AB) bestaat uit het dagelijks bestuur (DB) aangevuld met 4 verschillende commissies; academische commissie, evenementencommissie, acquisitiecommissie en PR-commissie. Als commissielid voer je het beleid uit dat door het DB bepaald wordt. Meer informatie over de inhoud van de bestuursfuncties en de commissies vind je op onze website.