Workshop Timemanagement - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-6418,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Workshop Timemanagement

Hoge cijfers, voldoende slaap of een sociaal leven? Als student lijkt het net alsof je slechts voor twee van de drie kunt kiezen. We willen (en moeten) zo veel doen en dat het liefst binnen de 24 uur van een dag! We kunnen niet meer uren creëren, wel prioriteiten stellen en plannen. Wil jij weten hoe? Dan is de workshop Timemanagement zeker iets voor jou! In samenwerking met YSE organiseren wij op donderdag 15 april een workshop waarin jij alle tips en tricks krijgt om je dag zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen! Meld je snel aan via svanatolia.nl/timemanagement!

Tijdens de workshop zal allereerst het belang van timemanagement worden besproken. Vervolgens zal er worden ingegaan op prioriteren en plannen. Tot slot zullen de onderdelen “laat je niet leiden” en “laat je niet afleiden” worden behandeld. We hebben immers zo veel aan ons hoofd, dat we snel afgeleid raken. Bijvoorbeeld wanneer je druk bezig bent met je paper of essay en je je ineens bedenkt dat je voor werk of de studie- of studentenvereniging nog een mail moet versturen, waardoor je dus afgeleid raakt. YSE zal tijdens de workshop de tips geven die je op zulke momenten kunt gebruiken. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

YSE is er voor wie wil groeien. Voor mensen die hun eigen koers willen leren varen met behulp van training en coaching. Voor organisaties die collega’s zoeken die het anders aanpakken. Voor de projecten die een boost nodig hebben. Jouw toekomst start met YSE.
Hoe gaat YSE jou laten groeien? Nou, door hun verschillende traineeships! In 1 tot 2 jaar tijd leer jij jezelf goed kennen én doe je relevante werkervaring op bij de klanten van YSE. Dat zijn zowel beursgenoteerde bedrijven als organisaties uit alle lagen van de publieke sector. Daarnaast volg je als (Young) Professional hun uitgebreide ontwikkelprogramma, gericht op persoonlijke groei. Dit bestaat uit verschillende elementen: trainingen, persoonlijke coaching, inhoudelijke begeleiding en speciale events. Kortom: zij gaan jou op persoonlijk en professioneel vlak helpen groeien!

Aanmelden via: svanatolia.nl/timemanagement
Datum: donderdag 15 april
Tijd: 15:00-17:00 uur
Locatie: Zoom
Deelname: alleen voor leden!
Er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers dus vol=vol.