Digitale Inhousedag NS - SV Anatolia
6582
post-template-default,single,single-post,postid-6582,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Digitale Inhousedag NS

Digitale inhousedag IT, Techniek en Finance traineeship op dinsdag 13 april.

Ben jij benieuwd hoe het is om IT, Techniek of Finance trainee te zijn bij NS?
Meld je dan aan voor de digitale inhousedag op dinsdag 13 april:

  • Digitale inhousedag over het IT traineeship van NS 10.00 – 11.00 uur
  •  Digitale inhousedag over het techniek traineeship van NS 12.00 – 13.00 uur
  •  Digitale inhousedag over het finance traineeship van NS 14.00 – 15.00 uur


IT traineeship
Inhoudelijk de diepte in of je ontwikkelen in de breedte. Bij NS werken zowel generalisten als specialisten en bieden we je enorm veel mogelijkheden als IT’er. Bouw mee aan de website ns.nl met het Internet Ontwikkelteam of werk als performancetester en beoordeel of onze systemen qua snelheid, capaciteit en bereikbaarheid aan onze eisen voldoen. Welke rol je na je IT traineeship ook krijgt; bij NS ligt de wereld voor je open.

Techniek Traineeship
Als trainee in de techniek bouw je mee aan de trein van de toekomst. Onze treinen leggen duizenden kilometers af, dus is onderhoud, service en modernisering geen overbodige luxe. Een nieuwe wielenbak, project pitstop waarbij treinen drie keer zo snel terug zijn op het spoor, nieuwe verlichtingen in treinstellen, de modernisering van de VIRM-dubbeldekkers: allemaal voorbeelden van wat we hebben bereikt de afgelopen jaren.

Finance traineeship
Een strak financieel beleid is voor NS essentieel. Bovendien is NS een organisatie die zich voortdurend begeeft op het snijvlak van commercie, maatschappelijk belang en politiek. Dat geeft een extra dimensie aan je werk als finance trainee. Je kunt binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van NS alle kanten op.

Heb je interesse in het IT, Techniek en/ of Finance traineeship, maar wil je nog meer informatie? Meld je dan nu aan voor onze digitale inhousedag. Tijdens deze online sessie vertellen NS-trainees hoe het traineeship eruitziet en wat zijn/haar werkzaamheden zijn. Ook zal onze recruiter uitleggen hoe de sollicitatieprocedure er precies uitziet. Uiteraard is er ook een mogelijkheid voor jou om vragen te stellen!

Meld je aan
Je kunt je aanmelden via de aanmeld button op de evenementenpagina van NS:

Na je aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over de digitale inhousedag. De deadline om je in te schrijven voor deze digitale inhousedag is zondag 11 april om 23:59. Wij kijken ernaar uit om online kennis met je te maken en om al jouw vragen te beantwoorden.