Bingo Avond - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-6265,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Bingo Avond

Houd jij nou ontzettend veel van spelletjes en vind jij ook dat het weer tijd is voor een gezellige spelletjesavond? Dan hebben wij goed nieuws! SV Anatolia organiseert op donderdag 25 februari een ouderwetse bingoavond in een modern jasje. Doordat we helaas nog niet fysiek bij elkaar kunnen komen, wordt de bingoavond namelijk online gehouden via ZOOM!

Je kunt vanuit je eigen huis onder genot van een lekker kopje thee of wat lekker fris meedoen aan deze bingoavond. De bingokaarten zullen digitaal door ons worden verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je ZOOM hebt geïnstalleerd op je PC of laptop. De winnaars van de avond kunnen een cadeaukaart winnen voor een winkel naar eigen keuze!

Dus schrijf je snel in voor deze leuke avond vol gezelligheid! En wie weet sleep jij een leuke cadeaukaart binnen.

Datum: Donderdag 25 februari 2021
Locatie: ZOOM
Tijd: 19:00 – 21:00
Toegang: Gratis entree voor leden en niet-leden
Aanmelden via: www.svanatolia.nl/bingo

Aanmelden kan tot en met woensdag 24 februari 20.00 uur.