Masterclass Scriptie Schrijven - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-6253,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Masterclass Scriptie Schrijven

Het is alweer februari en dat betekent dat een nieuwe scriptieperiode voor de deur staat. Velen van jullie zijn waarschijnlijk aan het zoeken naar een onderwerp of hebben al een onderzoeksplan ingeleverd. Stellen jullie jezelf soms ook de vraag; maar hoe verder? Hoe moet ik een scriptie op de beste manier schrijven? Wat zijn de do’s en don’ts? Wij als Anatolia willen jullie hierbij graag helpen. Wij hebben dan ook scriptiecoach Saïd Awad voor jullie uitgenodigd. De masterclass zal online via Zoom plaatsvinden op 4 maart 2021 om 19:00.

Saïd is zelf docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Psychologie en tegelijkertijd ook een scriptiecoach. Als docent en scriptiecoach heeft Saïd al jaren ervaring met het begeleiden van studenten met hun scripties. Studeer je geen Toegepaste Psychologie of niet aan een hogeschool, maar een andere studie of aan een universiteit? Schroom niet en meld je gerust aan! Saïd begeleid namelijk dankzij zijn brede kennis ook studenten aan de universiteiten met verschillende opleidingen.

Tijdens de masterclass zal Saïd vertellen welke punten in een scriptie uitermate belangrijk zijn. Tevens zal hij ingaan op de meest gemaakte fouten met het schrijven van de scriptie. Willen jullie de masterclass niet missen? Meld je dan vooral aan via: www.svanatolia.nl/scriptie!

Datum: donderdag 4 maart 2021

Inloop : 18.45u Masterclass: 19.00u – 21.00u