BizBize: Çaylı Sohbetler - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-6086,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

BizBize: Çaylı Sohbetler

Beste Anatolians! Het is alweer enige tijd geleden dat wij elkaar hebben gesproken en wanneer de tentamens achter de rug zijn, is het tijd om bij te kletsen en te ontspannen. SV Anatolia presents: ‘Biz Bize: Çaylı Sohbetler’, onze eerste Biz Bize van 2021! Wees erbij en meld je nu aan via: www.svanatolia.nl/bizbize.

Dit is een mooie gelegenheid om op een kleinschalige manier andere studenten te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en dus je netwerk uit te breiden. Daarnaast is het voor ons allen een bijzondere periode waarin we de fysieke contacten missen, waardoor het ook een gelegenheid vormt om onze contacten te onderhouden. Zet jullie theetjes maar alvast klaar!

Al met al beloven wij dat het een gezellige avond zal worden met een introductiespel bij aanvang en verschillende interessante vragen. Schroom niet en meld je snel aan.

Toegang: Uitsluitend voor leden
Datum: Dinsdag 2 februari