Boekenclub - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-6029,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Boekenclub

Anatolian, hou jij net zo veel van lezen als wij en heb jij altijd al over boeken en literatuur willen praten? Meld je dan nu aan voor de Anatolia Boekenclub en kom eens in de 5 weken samen met ons over een van tevoren gekozen boek praten. De bijeenkomsten zullen online plaatsvinden op de donderdagavond, startend op 14 januari 2021. Meld je aan via: www.svanatolia.nl/boekenclub.

Als eerst zullen we het boek “De Vliegeraar” van Khaled Hosseini bespreken. Dit boek kan in de gewenste taal gelezen worden. De Vliegeraar beschrijft de vriendschap tussen twee jongens, Amir en Hassan, en het verdere leven van Amir, die na de Russische inval met zijn vader naar de Verenigde Staten vlucht. Amir bouwt daar een nieuw bestaan op, maar hij slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem terug naar Afghanistan, dat inmiddels door de Taliban is bezet. Daar wordt Amir geconfronteerd met spoken uit zijn verleden.

Benieuwd naar dit boek en de boekenclub? Meld je dan snel aan en krijg dit eerste boek cadeau van ons! Let op, alleen de eerste 20 aanmeldingen komen hiervoor in aanmerking.

Datum: elke 5 weken op donderdagavond, start op 14 januari 2021
Tijd: 19:00-21:00