Volleybal - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Volleybal

Anatolians! Heb jij ook genoeg gehad van alle drukte rondom het studeren? Wil jij ook even alle stress eruit gooien? Dan hebben wij goed nieuws! SV Anatolia organiseert een klassiek indoor volleybaltoernooi!

Tijdens dit toernooi zal je in team een sportieve strijd aangaan tegen alle andere teams om uiteindelijk als eerste te eindigen. Of je nu wel of geen volleybal skills hebt, maakt niet uit. Dit volleybaltoernooi is voor iedereen! Meld je dus snel aan via www.svanatolia.nl/volleybal. Uiteraard ben je ook welkom als toeschouwer om jouw favoriete team aan te moedigen!

De avond zal natuurlijk afgesloten worden met een finale tussen de twee beste teams, waarbij het winnende team zal worden beloond met een prijsje. Weet jij nu al dat jouw team alle andere teams gaat overtreffen en als eerste gaat eindigen? Meld je dan snel aan, er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! VOL=VOL. Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/volleybal.

Datum: dinsdag 14 april 2020
Tijd: 19:00-21:00
Locatie: Sporthal Blauw-Wit
Adres: Joos Banckersweg 18A, 1056 EP Amsterdam