Stedentrip Rome - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5398,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Stedentrip Rome

Beste Anatolians, tot onze teleurstelling moeten wij mededelen dat wij onze stedentrip naar Rome annuleren vanwege het risico op het COVID-19 virus. Ondanks dat er nog geen negatief reisadvies is verschenen voor Rome, is heel het land een erkend risicogebied. De gezondheid en veiligheid van onze leden staat voorop en die willen wij dan ook niet in gevaar brengen. Graag zien we jullie tegemoet bij onze komende evenementen en reizen!

——————————————————————-

Anatolians, het is weer zo ver. We gaan op reis naar één van de waanzinnigste steden van Europa, het schitterende Rome! Wil jij met ons mee op deze indrukwekkende stedentrip tussen vrijdag 3 en dinsdag 7 april? Meld je dan vóór zondag 8 maart aan via www.svanatolia.nl/rome!

De stad die bekend staat om zijn buitengewone architectuur en waarbij je vrijwel op elke hoek een historische bezienswaardigheid kunt vinden. De stad van de fonteinen, de grote pleinen en om niet te vergeten natuurlijk de zeven heuvels waar de stad op is gevestigd. Heb jij altijd al het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek en het Pantheon van Rome willen zien? Of altijd al een bezoek willen brengen aan Vaticaanstad met de prachtige Vaticaanse musea. Ben je benieuwd naar de historische straatjes en de overheerlijke Italiaanse keuken? Meld je dan nu aan voor de stedentrip naar de Italiaanse hoofdstad met SV Anatolia!

Vrijdag 3 april zullen wij vroeg in de ochtend vertrekken vanaf Schiphol Airport en dinsdagochtend 7 april weer terugvliegen vanuit Rome Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport. In totaal zullen wij dus 4 nachten en 5 dagen in Rome verblijven. Er zal voor een deel van de reis een vaste dagprogramma gelden, maar je krijgt ook voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken! De prijs van deze reis bedraagt 299 euro exclusief de verplichte additionele kosten ter waarde van 50 euro. Het bedrag is inclusief heen- en terugreis van Amsterdam naar Rome. Daarnaast is de transfer van luchthaven naar het hotel in de prijs verrekend, alsmede de accommodatie, een 3-sterren hotel dichtbij het centrum inclusief ontbijt.

Opgelet! Anatolia organiseert de reizen alleen voor haar leden. Nog geen lid? Niet getreurd! Word nu ook lid en ervaar ook een onvergetelijk reis samen met Anatolia! Lid worden kan via: www.svanatolia.nl/lid-worden.

Locatie: Rome, Italië
Datum: vrijdag 3 april t/m dinsdag 7 april