BizBize: Ben Bilmem Anatolia Bilir - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5334,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

BizBize: Ben Bilmem Anatolia Bilir

Beste Anatolians! Het is weer tijd voor een BizBize, maar niet zomaar één. De eerstvolgende BizBize wordt spannender dan ooit! Het zal immers een strijd worden tussen de Anatolia leden. Beginnen je handen al te jeuken? Meld je dan nu aan voor de meest competitieve avond op donderdag 27 februari 2020 via www.svanatolia.nl/bizbize.

Komt de titel je al bekend voor? In het TV-programma ‘Ben Bilmem Esim Bilir’ strijden koppels om de beste te worden en een gloednieuwe auto te winnen. Aan de hand van dit hilarische programma, organiseert Anatolia een BizBize met soortgelijke spelletjes en uitdagingen.

We zijn inmiddels op de helft van het academisch jaar en zijn wel toe aan een (welverdiende) pauze. Kom daarom naar de BizBize op 27 februari om te genieten van de spelletjes die wij voor jullie in petto hebben. Ben je al een tijdje lid? Kom weer eens langs om je kennis te vergroten over Anatolia, kennis te maken met andere leden en meer! Ben je nieuw lid? Geen zorgen, dit is hét moment om andere leden te leren kennen! Dus meld je nu aan voor deze gezellige avond via www.svanatolia.nl/bizbize.

Datum: donderdag 27 februari 2020

Tijd: 18:00 – 21:00

Toegang: alleen leden (gratis)

Locatie: Studentend0k, te Vrije Universiteit Amsterdam