Poolen - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Poolen

Beste Anatolians! Het is tijd voor een toernooi! SV Anatolia organiseert namelijk een pooltoernooi. Ben jij een echt pooltalent? Versla jij samen met je partner alle anderen en word jij de Anatolia poolkampioen van 2020? Meld je dan aan voor het toernooi op donderdag 13 februari in Plan B!

Niet getreurd als je niet kan poolen of het nog niet eerder hebt gedaan! Dit is dan een mooi leermoment, waarbij je van harte uitgenodigd bent om samen met ons te genieten van een gezellige avond.

Nadat we de prijs van de kampioen hebben uitgereikt, zullen wij de avond afsluiten met een borrel waarbij het eerste drankje bij de prijs inbegrepen is. Meld je nu aan voor deze gezellige avond via www.svanatolia.nl/poolen!

Datum: donderdag 13 februari 2020
Tijd: 18:30-21:00
Locatie: Plan B
Adres: Overtoom 209B, Amsterdam