Lezing: Arda Erel - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Lezing: Arda Erel

Anatolians! Sta je klaar om een geweldige lezing bij te wonen? Na drie jaar mogen wij weer schrijver en internetfenomeen Arda Erel verwelkomen bij SV Anatolia. Op zaterdag 25 januari zal Arda Erel ons, geheel in zijn eigen stijl, voorzien van zijn visie op sociale media, relaties en maatschappelijke gebeurtenissen. Al sinds jaren weet Arda vele leeftijdsgenoten te inspireren met zijn quotes die hij dagelijks deelt met ruim 1,3 miljoen volgers. Wil je deze bijzondere avond niet missen en je boeken laten signeren? Meld je dan snel aan via: www.svanatolia.nl/ardaerel!

Arda Erel is begonnen met het tweeten van quotes, die uiteindelijk in de vorm van een bundel terecht zijn gekomen in onze boekenkasten. Hij plaatste zijn dagelijkse gevoelens in de vorm van korte teksten anoniem op social media, totdat hij deze tegenkwam op andere accounts. Hierna heeft hij besloten zijn identiteit te openbaren en is Arda Erel terechtgekomen op de ‘volgend’ lijst op Instagram van de Turkse jongeren. Zijn quotes werden steeds sneller verspreid en het welbekende fenomeen besloot zijn eerste boek “Senin İçin” te schrijven. Dat werd een groot succes en daaropvolgend schreef hij nog 4 boeken. Inmiddels lanceert hij in januari zijn vijfde boek (tevens tweede roman). Ben jij benieuwd naar dit nieuwe verhaal van Arda Erel en wil jij jezelf ook laten inspireren? Mis dit evenement dan niet en meld je snel aan!

Uiteraard zal er op deze avond ook een boekenverkoop en een signeersessie plaatsvinden. Wil je deze meet&greet niet missen? Meld je dan nu aan! Er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel!

Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/ardaerel

Plaats: Vrije Universiteit te Amsterdam