Innerlijke Rust - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-5189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Innerlijke Rust

Senin hakkinda yedi sey dusundum!

Anatolians, hebben jullie ook soms dagenlang last van woede of verdriet? Verveel jij je en heb je concentratieproblemen terwijl je nog een hele lange to do list hebt? Je wilt hier waarschijnlijk van af maar weet niet zo goed hoe je dat voor elkaar krijgt. Het is makkelijker dan je denkt, heel vaak is het niet nodig om de situatie te veranderen, maar jezelf. Waarschijnlijk weet je precies wat je wel leuk vindt en wat niet. Hoe kan je dit inzetten om je dagelijkse leven makkelijker te maken?

We leven tegenwoordig in een tijd waarin alles heel snel moet, misschien heb je minder tijd om uit te rusten dan je zou willen en pak jij jezelf steeds vaker op momenten dat je aan het haasten bent op weg naar een leuk uitje. Het is opeens minder leuk dan je denkt, want je hebt stress.

Ook geven de relaties die jou continu irriteren in je dagelijks leven minder rust. Herkenbaar? Het is hoog tijd om je innerlijke rust te pakken tijdens onze lezing ‘’omgaan met negatieve gevoelens’’ van Berrak Yurdakul op dinsdag 7 januari 2020!

Berrak Yurdakul zal een spiegel voor je houden zodat de oorzaak van al je negatieve gevoelens en gebeurtenissen duidelijk worden en je krijgt meteen mee wat je kan veranderen voor een vrediger leven. Wil jij je conflict met jezelf en/of met anderen een einde geven? Meld je dan snel aan.

Berrak Yurdakul is een yogaleraar waarvan de lessen in Nisantasi regelmatig uitverkocht zijn. Yurdakul is schrijver van drie boeken waarin ze haar lezer confronteert met de eigen persoonlijkheid. Haar schrijftalent heeft haar beroemd gemaakt. Na afloop van de lezing is er mogelijkheid om haar boek aan te schaffen.

Meld je snel aan voor de lezing op dinsdag 7 januari via: www.svanatolia.nl/innerlijkerust

Datum: dinsdag 7 januari 2020
Inloop: 18.30 uur – Lezing: 19.00 – 21.00 uur