Jubileum 20 jaar - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-4924,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Jubileum 20 jaar

Beste Anatolians!
Dit jaar bestaat onze studentenvereniging alweer 20 jaar! Dit gaan wij uiteraard groots uitpakken en hierbij nodigen wij jou ook uit. Meld je nu aan en wees bij ons jubileumfeest op donderdag 21 november!

Studentenvereniging Anatolia is opgericht in 1999 met als doel het focussen op sociale, culturele en educatieve activiteiten. Eén van de doelen is ervoor zorgen dat onze leden in contact komen met verschillende studenten van verschillende studies van diverse hogescholen en universiteiten. Sinds 1999 zijn wij enorm gegroeid en kunnen wij met trots benoemen dat wij 20 jaar later de grootste Turkse studentenvereniging zijn in Nederland. Tijdens deze avond hopen wij met veel van jullie kennis te maken en een mooie avond tegemoet te gaan!

Gedurende de avond gaan wij genieten van goede muziek, verschillende optredens en heerlijk eten. Daarbij kunnen wij met plezier en trots benoemen dat onze Anatolia zeybek groep voor het eerst een optreden gaat geven! Daarnaast is het ook een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen twintig jaar.

Wij kijken uit naar een mooie avond met jullie, dus mis het niet en meld je aan via www.svanatolia.nl/jubileum!

Datum: 21 november 2019
Tijd: 19.00 tot en met 23.00
Prijs: Leden €5, niet-leden €10
Plaats: SkyPalace – Jan Rebelstraat 21, Amsterdam.
Aanmelden via www.svanatolia.nl/jubileum