Movie Park Germany - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-4893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Movie Park Germany

Anatolians! De eerste SV Anatolia trip van dit collegejaar is een feit! Zaterdag 5 oktober gaan wij naar Movie Park Germany! Het park zal staan in het Halloween Horror Festival thema en is dan ook langer geopend dan de reguliere dagen. Dat betekent extra veel en extra lang plezier! Wil jij met ons mee, meld je dan vóór 2 oktober aan via www.svanatolia.nl/moviepark.

Veel adrenaline, pompoenen en vooral veel plezier… Het is alweer bijna tijd voor Halloween! En daarom opent Movie Park Germany haar deuren voor het grootste halloweenevenement van Europa! Het park zal geheel in het thema van halloween zijn aangekleed en zal er een speciaal halloweenprogramma zijn. Op 5 oktober kan jij dit ook ervaren! We vertrekken in de ochtend om 08:15 uur vanaf station Amsterdam Sloterdijk met de bus richting Duitsland en zullen tot 20:45 uur in het park blijven. De verwachte terugkomst op station Amsterdam Sloterdijk is om 23:30.

Het belooft zeker een griezelig leuke dag te worden! Wil jij met ons mee naar Movie Park Germany? Meld je dan meteen aan via www.svanatolia.nl/moviepark.

Locatie: Movie Park Germany
Vertrek: Amsterdam station Sloterdijk (achterzijde Meininger Hotel, Piarcoplein) om 08:15 uur
Deadline aanmelden: 2 oktober 2019
Datum activiteit: 5 oktober 2019