Mocktail Workshop - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-4630,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Mocktail Workshop

Ben jij benieuwd hoe mocktails gemaakt worden en wil je leren om je eigen mocktails te maken? Dit is je kans! SV Anatolia organiseert op donderdag 18 april een mocktail workshop welke zal plaatsvinden van 18:00-20:00 in hartje Amsterdam. Dat wordt genieten van gezelligheid, goede sfeer en lekkere mixjes. Mis deze ervaring niet en meld je snel aan via svanatolia.nl/aanmelden-mocktail-workshop/ .

Wat is een mocktail eigenlijk? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail wat wordt bereid uit frisdranken, vruchtensappen, fruit, siropen en andere alcoholvrije ingrediënten. Tijdens de workshop leer je op een vermakelijke manier shaken, stirren, builden, blenden en layeren. Wellicht voor nu onbekende termen, maar na afloop van de workshop kun je er alles over vertellen en de technieken zelf toepassen. De workshop begint met een introductie over mocktails waarna je zelf aan de slag gaat en kunt experimenteren met verschillende smaken. Tijdens de workshop maak je drie verschillende mocktails welke aan het eind gezellig met zijn allen gedronken worden!

Wil jij deelnemen aan deze leerzame en sfeervolle workshop? Meld je dan meteen aan via svanatolia.nl/aanmelden-mocktail-workshop/ .

Datum: Donderdag 18 april

Tijd: 18:00 – 20:00