Lissabon Reis - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-4615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Lissabon Reis

De tweede grote Anatolia reis van het schooljaar is een feit! De meest westelijke grote stad en hoofdstad van continentaal Europa… We gaan namelijk naar Lissabon! Wil jij met ons mee op reis tussen dinsdag 9 en vrijdag 12 april? Meld je dan uiterlijk op vrijdag 22 maart aan via svanatolia.nl/lissabon/

Net als Istanbul bestaat Lissabon uit twee delen, die met elkaar zijn verbonden door twee lange bruggen. De hoofdstad ligt aan de oevers van de rivier Taag en heeft een grote haven, koninklijke paleizen, eeuwenoude kathedralen en smalle middeleeuwse straatjes. Ook kent de stad vele leuke winkels en restaurants, een bruisend nachtleven en is het de thuishaven van twee grote voetbalclubs. Wil jij samen met de leukste studentenvereniging deze prachtige en historische stad verkennen? Meld je dan snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.

De prijs van deze reis bedraagt €249,- inclusief retourvlucht, transfer en hotel. Hiernaast zijn deelnemers verplicht de additionele kosten ter waarde van €50,- te betalen. Dit is bestemd voor de invulling van de dagprogramma’s, e.g. dekking van kosten voor entreebewijzen van bezienswaardigheden en dergelijke.

We zullen in de ochtend van 9 april vliegen vanaf Schiphol. In de ochtend zullen we aankomen in Lissabon, waarna we gelijk doorgaan naar ons 3 sterren Hotel Travel Park Lisboa. We zullen drie dagen een vol programma hebben om van de stad te genieten!

Opgelet! Anatolia organiseert de reizen alleen voor haar leden. Nog geen lid? Niet getreurd! Word nu ook lid en ervaar ook een onvergetelijk reis samen met Anatolia! Lid worden kan via: svanatolia.nl/lissabon/(opent in een nieuwe tab)

Locatie: Lissabon, Portugal
Datum: dinsdag 9 april t/m vrijdag 12 april

Aanmelddeadline: vrijdag 22 maart