Dodgeball

istanbul_flyer_byHeb je ook zin om even weer terug in de tijd te gaan door bijvoorbeeld lekker ouderwets trefbal te spelen? Dan zit je goed! Maar we gaan natuurlijk niet de makkelijke variant spelen, want wij gaan voor de Dodgeball Jump editie! Deze variant staat erom bekend als de expert-versie van trefbal, oftewel een potje voor de echte trefbal liefhebbers. Donderdag 1 november vanaf 19:00 uur staan we gewapend met trefballen om de hele avond lang één voor één iedereen af te gooien. Meld je nu snel aan via www.svanatolia.nl/dodgeball.

Op een veld vol met trampolines kun je je tegenstanders verslaan, maar ondertussen moet je ook proberen op de been te blijven. Daag je vrienden en vriendinnen uit en kom ook meedoen met ons. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! VOL=VOL
Je kunt je samen met je vriend of vriendin aanmelden en aangeven of je samen de strijd aan wilt gaan of juist tegenover elkaar wilt staan. Wees er snel bij en mis het niet!

Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/dodgeball

Datum: donderdag 1 november
Inloop: 18:45 uur (zorg ervoor dat je om 19.00 omgekleed klaar staat)
Speeltijd: 19:00 – 21:00 uur