Citytrip Istanbul

istanbul_flyer_byDe eerste grote Anatolia reis van het schooljaar is een feit! De hoofdstad van van vele oude rijken, de stad die de harten van velen veroverd heeft… We gaan namelijk naar Istanbul! Wil jij met ons mee op reis tussen donderdag 8 en dinsdag 13 november? Meld je dan vóór zondag 7 oktober aan via www.svanatolia.nl/istanbul.

Istanbul is weliswaar niet de hoofdstad van Turkije, maar met maar liefst 15 miljoen inwoners is het wel de grootste stad. Er zijn zoveel dingen te zien en te beleven in Istanbul dat 6 dagen waarschijnlijk niet eens genoeg zullen zijn. Toch gaan we hier 6 hele leuke én volle dagen van maken. Wil jij samen met de leukste studentenvereniging deze prachtige en historische stad verkennen? Meld je dan snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.

De prijs van deze reis bedraagt €279,- inclusief retourvlucht, transfer en hotel. Hiernaast zijn deelnemers verplicht de additionele kosten ter waarde van €50,- te betalen. Dit is bestemd voor de invulling van de dagprogramma’s, e.g. dekking van kosten voor entreebewijzen van bezienswaardigheden en dergelijke.

We zullen in de middag van 8 november vliegen vanaf Schiphol. In de avond zullen we aankomen in Istanbul, waarna we gelijk doorgaan naar ons 4 sterren hotel op het bekende Taksimplein. Om de groepssfeer er alvast een beetje in te krijgen, zullen we die avond samen dineren (inbegrepen in de prijs) op een leuke locatie. We zullen twee dagen een vol programma hebben en de rest van de dagen mogen we genieten met onze eigen invulling waar je gebruik kunt maken van de ov-kaart en de museumpas. Op de dagen met een programma zullen we gezamenlijk de dag beginnen met een heerlijk ontbijt en vervolgens deze mooie stad verkennen.

Opgelet! Anatolia organiseert de reizen alleen voor haar leden. Nog geen lid? Niet getreurd! Word nu ook lid en ervaar ook een onvergetelijk reis samen met Anatolia! Lid worden kan via: www.svanatolia.nl/lid-worden.

Locatie: Istanbul, Turkije
Datum: donderdag 8 november t/m dinsdag 13 november