Workshop Ebru

ebru_flyer_goedetijd Anatolians! Heb jij ook altijd al de Ebru kunst willen leren? Dan is dit je kans, want SV Anatolia organiseert een workshop Ebru voor jou! Wil jij deze leerzame en gezellige workshop niet missen? Meld je dan nu aan via www.svanatolia.nl/ebru

Ebru, ook wel ‘papier marmeren’ genoemd, wordt gemaakt door verf op geprepareerd water te laten druppelen. Deze aangebrachte verf loopt op het water uit tot het tegen een andere druppel verf wordt aangedrukt. Dit resulteert in een effect van marmer, vandaar de naam ‘papier marmeren’.

De workshop zal worden gegeven door Okan Akin, die zijn eigen kunstatelier in Amsterdam heeft. Na een korte introductie zal hij ons laten zien hoe je je eigen Ebru kunt maken. Hierna kunnen we onze eigen creativiteit helemaal haar gang laten gaan!

Wil jij ook kennismaken met deze bijzondere kunstvorm? Meld je dan aan via www.svanatolia.nl/ebru

Datum: woensdag 16 mei
Tijd: 18:00-20:00
Locatie: HG-1G08 (Vrije Universiteit Amsterdam)