Inhousedag NautaDutilh

nautadutilh

Anatolians! Donderdag 3 mei hebben we weer onze volgende inhousedag klaar staan voor jullie. We gaan namelijk langs bij NautaDutilh! Tijdens deze inhousedag krijg je de workshop Islamic Finance, die verzorgd zal worden door dhr. Sharif Soliman. Daarnaast krijg je een sollicitatietraining en de mogelijkheid om kennis te maken met associates. Nu al geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via www.svanatolia.nl/nautadutilh.

Deze inhousedag zal beginnen met een lunch waarbij de associates, die werkzaam zijn bij NautaDutilh, aan zullen schuiven. Na de lunch wordt de workshop sollicitatietraining gegeven.
Hierop volgt een korte break en gaan we weer verder met de tweede workshop; Islamic Finance. Deze zal verzorgd worden door dhr. Sharif Soliman. Hij is werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate Arbitration, Litigation and Insolvency en is tevens auteur van het boek ‘Islamitisch financieren: civielrechtelijke en toezichtrechtelijke mogelijkheden in Nederland’. In dit boek onderzoekt hij de juridische mogelijkheden van de financiering van ondernemingen en consumenten op islamitische grondslag in Nederland. Daarbij richt dhr. Sharif Soliman zich op het civiele recht en het financieel toezichtrecht en bestudeert hij de meest gebruikte financieringsmethoden, zoals de murabaha en musharaka.

Lijkt het je leuk om op een informele wijze kennis te maken met NautaDutilh en twee bijzondere workshops bij te wonen? Meld je dan vóór zondag 29 april aan via: www.svanatolia.nl/nautadutilh.

Datum: Donderdag 3 mei
Tijd: 12.15-17.30 (borrel na 17.30 uur)
Locatie: NautaDutilh
Adres: Beethovenstraat 400, 1082 PR Amsterdam