Poolen

sitePoolen

Wil jij ook het nieuwe jaar starten met een spannende competitie? Even bijkletsen of klagen over de kerstvakantie die voorbij is? Dat mag tijdens deze avond! Meld je nu aan voor een gezellig pooltoernooi met SV Anatolia. Op vrijdag 12 januari om 18:00 uur ben je van harte welkom om samen met ons te  genieten van een gezellige en sfeervolle avond. Vergeet niet om jouw vriend(in) mee te nemen voor gezonde competitie! Meld je nu aan via www.svanatolia.nl/poolen.

Het is hoog tijd om je skills te laten zien en als eerste te eindigen deze avond! Laat zien dat je thuis hoort tussen de grootmeesters zoals Semih Sayginer en Efren Reyes! Dit is je kans!

Nadat we de prijs van de kampioen hebben uitgereikt, zullen we de avond afsluiten met een gezellige borrel waarbij het eerste drankje gratis is. Schroom niet verder en meld je vandaag nog aan via www.svanatolia.nl/poolen.

Datum: vrijdag 12 januari
Tijd: 18:00 – 21:00 uur