Algemene ledenvergadering (uitgesteld

ALV

Beste leden,
Wegens de huidige weersomstandigheden zijn wij genoodzaakt om de algemene leden vergadering uit te stellen. De nieuwe ALV zal nu op vrijdag 22 december om 17.00 plaatsvinden in het StudentenD0k van de Vrije Universiteit.
Nogmaals zijn alle leden van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de volgende link: www.svanatolia.nl/alv
Wees vooral extra voorzichtig op de weg vandaag! Hopelijk tot snel.

Beste leden, maandag 11 december zal er om 19:00 uur een algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden in het StudentenD0k van de Vrije Universiteit. Tijdens de ALV zal het nieuwe bestuur en de commissies voor het jaar 2018 gepresenteerd worden. Ook zullen wij terugblikken op de afgelopen tijd en de plannen presenteren voor het aankomende jaar.

Alle leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de volgende link: www.svanatolia.nl/alv.