Verslag Inhousedag Van Doorne - SV Anatolia
3738
post-template-default,single,single-post,postid-3738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Inhousedag Van Doorne

DeNederlandscheBankFLYER

Op 1 november jl. waren wij op bezoek bij het advocatenkantoor Van Doorne, gevestigd aan de Zuidas. Tijdens dit bezoek kregen wij een sollicitatietraining van een partner. Wij hebben een beter inzicht gekregen over hoe de sollicitatieprocedure in elkaar zit en hoe wij ons het beste hierop kunnen voorbereiden.

Daarnaast zjin wij ook meer te weten gekomen over de cultuur binnen het kantoor. Van Doorne is een kantoor dat heel veel belang hecht aan het diversiteitsbeleid. Dit hebben zij extra benadrukt door een film te maken, waarin alle obstakels van studenten met een niet-westerse achtergrond in kaart zijn gebracht. Bij Van Doorne ligt de lat hoog en is het hard werken, maar daartegenover mag je ook het nodige verwachten.

Tijdens deze inhousedag werd ook de mogelijkheden binnen Van Doorne besproken. Van Doorne biedt stages en juridische assistentschap aan voor studenten. Wij hebben deze geslaagde dag afgesloten met een borrel, waar wij nog de mogelijkheid hadden om vragen te stellen aan de recruiter en student-stagiaires.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten voor meer!