Stedentrip: Kerstmarkt Brugge - SV Anatolia
3573
post-template-default,single,single-post,postid-3573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Stedentrip: Kerstmarkt Brugge

Site2

Na een succesvolle dagtrip naar Luxemburg, gaan we verder met een uitstapje in de sprankelende maand december. Deze keer organiseert SV Anatolia een dagtrip naar Brugge! De kerstmarkten, grachten en historische gebouwen zijn zeker een kijkje waard! Op zaterdag 23 december staat de bus paraat om richting Brugge te rijden. Wil je er ook bij zijn? Mis het dan niet en meld je snel aan via http://svanatolia.nl/kerstmarkt!

Brugge staat al jarenlang bekend om zijn unieke kerstmarkt! Van een warme chocolademelk met slagroom tot een lichtgevende schaatsbaan gevestigd op de Grote Markt omringt met historische gebouwen, waaronder het Belfort. Vol lichtjes en versieringen heeft Brugge een authentieke sfeer met verschillende mogelijkheden. Het is een geweldige combinatie van geschiedenis en moderne gebouwen; dat is vooral terug te zien in de winkelstraten. Het is daarom ook een van de steden die het meest wordt bezocht vanwege z’n cultureel erfgoed! Van een rondvaart door de kleine kanaaltjes tot “The Chocolate Museum” kent Brugge genoeg activiteiten om je een hele dag te vermaken.

Na ontdekking van de Grote Markt leiden de omringende straten jou vanzelf naar de grootste winkelstraten van Brugge waarbij voor ieders smaak een mogelijkheid is. Dus kom ook samen met SV Anatolia en ontdek Brugge met zijn fantastische historie en gezellige kerstsfeer. Meld je snel aan via de link: http://svanatolia.nl/kerstmarkt!

Zaterdag 23 december verzamelen we om 06.15 uur op station Duivendrecht. Om 10.00 uur zullen we aankomen in het centrum van Brugge om onze ontdekking te beginnen. Een perfecte manier om Brugge in een totaal ander jasje te beleven. Na een gezellige dag vertrekken we om 23.00 uur richting Duivendrecht en zullen we naar verwachting om 01.30 uur arriveren. Bij voldoende animo is er ook de mogelijkheid om op te stappen in Rotterdam. Vergeet het niet aan te geven bij het aanmelden!

Ben je nog niet lid? Word dan snel lid en krijg korting voor deze trip én natuurlijk ook voor alle activiteiten die in het studiejaar gaan volgen! Lid worden kan via: http://svanatolia.nl/lid-worden/.

Informatie:
Leden: €17,50
Niet leden: € 25,-

Verzameltijd Duivendrecht station, Amsterdam: 06.15 uur
Aankomsttijd in Brugge: 10.00 uur
Vertrektijd vanuit Brugge: 23.00 uur
Aankomsttijd Duivendrecht station, Amsterdam: 01.30 uur

Voor meer informatie en vragen kun je mailen naar reis@svanatolia.nl.