SV Anatolia zoekt naar nieuwe bestuurders

Bestuur

Anatolia zoekt nieuwe leden voor het dagelijks bestuur! Heb jij je altijd al willen inzetten voor de Turkse en Nederlandse studenten in Nederland? Wil je hierbij jezelf ontwikkelen op organisatorisch, bestuurlijk en persoonlijk gebied met als kers op de taart een groter netwerk opbouwen? Aarzel dan niet en solliciteer direct naar het bestuur van studentenvereniging Anatolia!

Het dagelijkse bestuur (DB) van Anatolia bestaat uit minimaal een voorzitter, secretaris en penningmeester. Dit bestuur wordt eventueel aangevuld met een interne coördinator. Een DB’er heeft een intensievere taak vergeleken met een commissielid. Als dagelijks bestuur bepaal je het beleid van de vereniging, als commissielid voer je dit beleid uit. Het algemeen bestuur (AB) bestaat uit het DB aangevuld met 4 verschillende commissies; academische-commissie, evenementencommissie, acquisitiecommissie en PR-commissie.

Geef bij je sollicitatie duidelijk aan voor welke functie je solliciteert en welke commissie je als DB’er zou willen ondersteunen. Vermeld in je motivatiebrief duidelijk wat je tweede keuze is, als alternatief voor je keuze van voorkeur.

Om je sollicitatie te voltooien, hebben we je CV en een motivatiebrief nodig.
Stuur deze naar: voorzitter@svanatolia.nl.
De deadline om te solliciteren is donderdag 9 november 2017.