Dodgeball: Jump Edition

design-08

Heb je ook zin om even weer terug in de tijd te gaan? Even lekker ouderwets trefbal spelen! Maar wel in een nieuw jasje, we maken het namelijk ietsjes moeilijker: Dodgeball Jump! Donderdag 23 november vanaf 19:00 uur staan we gewapend met trefballen om de hele avond één voor één iedereen af te gooien! Meld je nu aan via www.svanatolia.nl/dodgeball.

Op een veld vol met trampolines kun je je tegenstanders verslaan, maar ondertussen moet je ook proberen op de been te blijven. Daag je vriend(inn)en uit en kom ook meedoen met ons. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! VOL=VOL

Je kunt samen met je vriend of vriendin aanmelden en aangeven of je samen de strijd aan wilt gaan of juist tegenover elkaar wilt staan. Wees er snel bij en mis het niet!

Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/dodgeball

Datum: donderdag 23 november