Stedentrip Luxemburg

FlyerAnatolians opgelet! De eerste reis voor het nieuwe studiejaar is vastgesteld. Op zaterdag 7 oktober is het zover! SV Anatolia heeft in samenwerking met onze bus partner OAD de dagtrip naar Luxemburg op de agenda gezet. Een frisse start met een cultuurrijke trip! Mis het niet en meld je nu aan via www.svanatolia.nl/luxemburg, want VOL=VOL!

Het enige Groothertogdom van Europa, klein en verstopt tussen België, Duitsland en Frankrijk. Maar zeker rijk aan een culturele achtergrond met vele forten, kastelen, bruggen en monumentale gebouwen. En niet te vergeten, de beeldschone natuur waarin deze historische plaatsen bevinden is zeker bewonderenswaardig. Maar ook is er gelegenheid om van boetiek tot shopping center een leuke souvenir te vinden in het historische winkelcentrum! Een kleine stad met vele mogelijkheden voor iedereen. Dus wil je ook samen met SV Anatolia Luxemburg ontdekken? Meld je dan nu aan via www.svanatolia.nl/luxemburg!

Op zaterdag 7 oktober begint onze busreis vanuit Amsterdam Centraal naar Luxemburg. Om 04:00 uur stipt vertrekt de bus om ongeveer rond 10:00 uur in de binnenstad van Luxemburg aan te komen. Samen met je vrienden kan je de stad ontdekken en versteld staan van alle bezienswaardigheden. Met al je foto’s, souvenirs en vermoeidheid van een dagje Luxemburg, vertrekken we om 23:00 uur weer terug, waarna we om 06:00 uur in Amsterdam arriveren.

Ben je nog niet lid? Word dan snel lid en krijg korting voor deze trip én natuurlijk ook voor alle activiteiten die het studiejaar gaan volgen! Lid worden kan via: http://svanatolia.nl/lid-worden/.

Leden: €25,-
Niet leden: €30,-

Verzameltijd Amsterdam Centraal: 03:30 uur
Aankomsttijd in Luxemburg: 10:00 uur
Vertrektijd vanuit Luxemburg: 23:00 uur
Aankomsttijd Amsterdam Centraal: 06:00 uur

Voor meer informatie en vragen kun je mailen naar reis@svanatolia.nl.