Iftar

IftarDe heilige maand Ramadan is weer aangekomen en dat is weer een betekenisvolle gelegenheid voor iedereen! Op vrijdag 16 juni zal SV Anatolia haar jaarlijkse iftar organiseren om samen het vasten te verbreken! En dit keer in het uitzonderlijke restaurant van Corendon Vitality Hotel: Cor en Don’s! Voor ieders smaak een keuze! Meld je nu aan via svanatolia.nl/iftar.

Het menu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en water, met daar in de keuze tussen kip en vegetarisch voor je hoofdgerecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daar hoef je het dus niet voor af te wijzen!

Dus wil jij ook samen met ons dineren op een mooie luxe locatie? Wacht dan niet langer en meld je aan voor onze. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Datum: Vrijdag 16 juni
Tijd: vanaf 21:30 uur