Kom jij ons versterken? Solliciteer nu!

IMG_0653Anatolia is op zoek naar nieuwe commissie- en bestuursleden! Wil JIJ ook deel uitmaken van het bestuur van de grootste Turkse studentenvereniging van Nederland? Solliciteer dan nu! Het bestuur van SV Anatolia bestaat uit een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur, waar de commissies onder vallen. Zo kent onze vereniging de academische, evenementen, PR en acquisitiecommissie.

Stuur je CV + motivatiebrief voor 4 juni naar secretaris@svanatolia.nl!

We lichten kort toe wat alle commissies precies inhouden

De PR-commissie

De PR-commissie is de meest veelzijdige commissie binnen SV Anatolia. De belangrijkste taak van de PR-commissie is om onze leden en achterban op de hoogte te brengen van onze activiteiten. Dit doen we door middel van onze website en natuurlijk social media-kanalen. Daarnaast is de PR-commissie verantwoordelijk voor alle promotiemateriaal, zoals flyers, banners en brochures. Om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen moet je ook goed kunnen samenwerken met alle andere commissies binnen Anatolia.

De PR-commissie houdt ook de pers en media op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen Anatolia. Binnen de PR-commissie kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan en het zo gek maken als je wilt!

Heb je een geweldig idee voor een PR-stunt? Wil jij Anatolia groots op de kaart zetten? Ben jij sociaal, vriendelijk, behulpzaam en taalvaardig? Ben je een Photoshop Guru, een Social Media Sultan of wil je leren hoe je dit kunt zijn? Solliciteer nu naar een functie binnen de PR-commissie!

De academische commissie

De academische commissie is één van de motoren die studentenverenging Anatolia draaiende houdt. Deze commissie draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren van wetenschappelijk geladen lezingen, literatuuravonden, dialoogavonden, seminars, symposia en nog veel meer. Als lid van deze commissie mag jij welbekende sprekers uitnodigen en ze voorstellen aan onze achterban. Onze commissieleden beschikken over enige mate van culturele kennis, zijn geïnteresseerd in de academische wereld en zijn betrokken bij de actualiteiten zowel binnen als buiten Nederland. Mogelijke onderwerpen binnen deze commissie kunnen zijn; de kwaliteit van het onderwijs in Nederland, de digitalisering van onze samenleving, tot aan de ondergang van de Ottomaanse rijk, persoonlijke zelfontwikkeling of de bloei van de Islam. Kort gezegd, een commissie met een scala aan veelzijdige onderwerpen waarbij interesse voor onder andere wetenschap, geschiedenis, filosofie, literatuur en actualiteit belangrijk zijn.

Ben jij maatschappelijk betrokken, kritisch en wil jij jezelf uitdagen met het organiseren van bijzondere academische evenementen? Solliciteer dan nu naar een functie binnen de academische commissie!

De acquisitie commissie

Wat houdt de acquisitiecommissie precies in?

De acquisitiecommissie heeft een belangrijke rol binnen het bestuur van SV Anatolia. Als lid van deze commissie ben je verantwoordelijk voor het aangaan van samenwerkingen met diverse partners uit het bedrijfsleven. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de inkomsten voor de vereniging en tegelijkertijd ben je ook verantwoordelijk voor het inspelen op de behoeften van de achterban met oog op hun loopbaanontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren netwerkborrels, carrière-events en inhousedagen. Het is aan jou de taak om de schakel te zijn tussen de studenten en het bedrijfsleven. Je onderhoudt het contact met diverse bedrijven om zo voor wederzijdse voordelen voor beide partijen te zorgen.

Het aangaan van samenwerkingen en sponsorschappen gebeurt in verschillende vormen en maten, waardoor je werkzaamheden erg afwisselend en dynamisch zijn: de ene dag zit je met de lokale bakker aan tafel, de andere dag ben je in gesprek met multinationals aan de Zuidas. Elke partner heeft andere behoeften en vraagt daarom om een andere benadering.

Ben je sociaal vaardig en heb jij veel uithoudingsvermogen? Durf je uit je comfortzone te stappen? En wil jij je zowel je netwerk als je communicatieve vaardigheden uitbreiden? Solliciteer dan nu direct voor de acquisitiecommissie!

De evenementen commissie

Wat houdt de evenementencommissie precies in?

De evenementencommissie is een gezellige commissie die als doel heeft sociale activiteiten te organiseren en daarmee de leden van de vereniging bij elkaar te brengen. Daarnaast zorgt deze commissie er ook voor dat de bestuursleden zelf op informele wijze in contact komen met de achterban.
Dat wordt gedaan door het organiseren van activiteiten waar vooral entertainment en het sociaal-zijn centraal staan. Hierbij kan gedacht worden aan sportactiviteiten, workshops en BizBize-activiteiten waar leden onder genot van Turkse thee en snacks elkaar – en de bestuursleden – beter leren kennen. Ook organiseert de evenementencommissie onze traditionele jaarlijkse reizen. Dit zijn zowel dagtrips binnen Europa alsmede langere weekreizen naar exotische bestemmingen.
Er wordt van commissieleden verwacht een eigen, unieke inbreng te geven en vooral creatief te denken. Daarnaast is het ook belangrijk communicatief ingesteld te zijn, omdat er nauw wordt samengewerkt met andere commissies en bedrijven om de activiteiten te organiseren. Uiteindelijk word je communicatiever en verantwoordelijker. Tevens leer je in deze commissie organisatieskills!

Dus ben jij creatief, communicatief, sociaal en wil je organisatorische vaardigheden ontwikkelen? Houd je ervan om mensen met elkaar in contact te brengen? Heb je leuke ideeën voor sociale activiteiten? Solliciteer dan nu voor een functie binnen de evenementencommissie!