Arda Erel

ArdaErel03Na onze mysterieuze quote willen wij nu graag bekend maken wie onze fenomeen gastspreker is: ARDA EREL, weer een primeur van studentenvereniging Anatolia!

Op 19 mei zal de spreker ons, geheel in zijn eigen stijl, de nieuwe generatie jongeren voorzien van antwoorden op de meest prangende vragen over de invloed van social media op gevoelens en uitdrukkingen. Op jonge leeftijd weet Arda vele leeftijdsgenoten te inspireren met zijn quotes die hij dagelijks deelt met ruim 1,2 miljoen volgers. Arda Erel zal op deze avond zijn succesverhaal komen delen bij studentenvereniging Anatolia. Wil je deze bijzondere avond niet missen en je boeken laten signeren? Meld je dan snel aan via: www.svanatolia.nl/ardaerel.

Arda Erel is begonnen met het tweeten van quotes, die uiteindelijk in de vorm van een bundel terecht zijn gekomen in onze boekenkasten. Hij plaatste zijn dagelijkse gevoelens in de vorm van korte teksten anoniem op social media, totdat hij deze tegenkwam op andere accounts. Hierna heeft hij besloten zijn identiteit te openbaren en is Arda Erel terechtgekomen op de ‘volgend’ lijst op Instagram van de Turkse jongeren. Zijn quotes werden steeds sneller verspreid en het welbekende fenomeen besloot zijn eerste boek “Senin için” te schrijven. Nadat het een groot succes bleek te zijn, is ook zijn tweede boek “Arayış” verschenen op de markt. Meer over zijn succesverhaal en zijn interpretaties over hoe de huidige generatie omgaat met hun gevoelens en sociale media, zal hij jou persoonlijk komen vertellen op vrijdag 19 mei!

Uiteraard zal er op deze avond ook een boekenverkoop en een signeersessie plaatsvinden. Wil je deze meet&greet niet missen? Meld je dan nu aan! Er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel!

Aanmelden kan via: http://www.svanatolia.nl/ardaerel/
Plaats: Vrije Universiteit te Amsterdam
Zaal: Hoofdgebouw KC-07
Tijd: 18.30u – 20.30u