Beachvolleybal

beach-volleyballAnatolians! De sportieve reeks gaat verder en dit keer wel in een zomerse sfeer: Indoor Beach volleyball! Heb je een goede smash of wil je graag rollen in het zand? Zin in een toernooitje om uiteindelijk het beste strandteam te worden? Treuzel dan niet en meld je nu aan via www.svanatolia.nl/beach! Uiteraard ben je ook van harte welkom om als enthousiaste toeschouwer jouw favoriete team aan te moedigen!

Gezellig in een team de sportieve strijd aangaan tegen je vrienden of vriendinnen om uiteindelijk als eerste te eindigen: daar draait het deze avond om. We sluiten af met een fantastische finale tussen de twee beste teams. Tijdens een klassieke ceremonie wordt de Anatolia SuperCup overhandigd aan de winnaars.

Wil je graag samen met een vriend of vriendin in hetzelfde team strijden voor de SuperCup? Geef het dan aan bij je aanmelding zodat er rekening mee gehouden kan worden (max. 1 persoon).

Mis deze avond vol sportiviteit en gezelligheid niet! Graag zien we jou daar samen met je vrienden of kennissen. Meld je snel aan via: www.svanatolia.nl/beach

Voor verdere vragen kan je gerust mailen naar fun@svanatolia.nl

Datum: woensdag 19 april
Tijdstip: 18:30 – 21:00