Workshop Keramiek

keramiek03Anatolians! Heb je zin in een creatieve en artistieke workshop? Dan ben je bij de workshop keramiek op het goede adres! Meld je snel aan via: www.svanatolia.nl/keramiek.

Keramiek, ook wel bekend als “aardewerk”, is iets wat 20.000 tot 30.000 jaar geleden al werd gemaakt en gebruikt, een eeuwenoude techniek dus! We gaan die avond aan de slag met klei, pigmenten en een draaischijf. Gooi je fantasie erin en ontwikkel een prachtige mok, draai een leuk kommetje of boetseer een beeldje. Het is maar wat jij net wilt, alles is mogelijk. De kunstwerken zullen uiteindelijk ook geglazuurd en gebakken worden in een oven op circa 1000 (!) graden. Na dit proces zul je wel een hele mooie toevoeging overhouden voor je serviesgoed of interieur!

De workshop zal plaatsvinden in atelier Tetterode, waar Henriëtte van Klinken ons zal begeleiden in het gehele proces. Het atelier bevindt zich nabij de Kinkerstraat en is daarmee ook hartstikke goed bereikbaar. Aarzel daarom niet en meld je snel aan via www.svanatolia.nl/keramiek, want vol=vol!

Datum: woensdag 12 april
Tijdstip: 17:30 – 20:00 uur