Verslag Boogschieten - SV Anatolia
3285
post-template-default,single,single-post,postid-3285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Boogschieten

collageOp donderdag 16 februari hebben de bezoekers van dit evenement kennis mogen maken met een totaal nieuwe ervaring: boogschieten!

Nadat iedereen aanwezig was op locatie, konden we kort babbelen onder het genot van een welkomstdrankje.Al gauw kregen we instructies van niemand minder dan Robin Hood. Hij nam ons mee naar de plek waar het allemaal zou gebeuren: de schiethal. Dit was een ruimte gehuld in een mooi decord met bomen en bossen op de achtergrond. Dit liet de avonturier in ons toch wel naar boven komen..

Na alle intstructies gekregen te hebben mochten we toch echt van start. In groepjes van drie waagde iedereen de poging om met alle pijlen die men tot zijn beschikking had, zoveel mogelijk punten te behalen. De focus was bijna te ruiken! Daar waar sommigen een schot in de roos hadden, schoten sommigen dramatisch mis: dit leverde hilarische momenten op!

De twee besten namen het tegen elkaar op in de finale. Het spande erom, maar uiteindelijk kon er maar 1 iemand zijn die zich de koning van het boogschieten kon noemen. De winnaar van de avond werd feestelijk gehuldigd waarna we weer gezellig afsloten met een drankje en een groepsfoto. Deze foto’s van de avond zijn hier terug te zien.

Ook toe aan nieuwe ervaringen? Of mee doen aan onze andere activiteiten? Profiteer nu tijdelijk van onze tijdelijke actie GRATIS lid worden. Dit kan via svanatolia.nl/lid-worden