Bubblevoetbal

bubb3Anatolians! We gaan weer verder met knallen, vallen en vooral lachen met de volgende sportactiviteit! Donderdag 23 februari is het weer zover: Bubblevoetbal! Wil je je revanche halen van  de vorige keer of heb je het nog steeds niet geprobeerd? Aarzel dan niet en meld je nu aan via svanatolia.nl/bubble.

Donderdag 23 februari vanaf 17:30 uur, kun je gehuld in je bubbel een balletje trappen of je tegenstander laten rollen! Het levert genoeg hilarische momenten als deelnemer, maar natuurlijk ook als toeschouwer!

De perfecte activiteit om even weg te komen van het studeren en terecht te komen in een gezellig toernooi! Wees er snel bij want VOL=VOL!

Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/bubble
Wil je niet spelen maar wel meegenieten, dan ben je van harte welkom als toeschouwer!

Datum: donderdag 23 februari
Tijdstip: 17:30 – 19:00 uur

Locatie: Opblaashal Gustav Mahlerlaan 297, Amsterdam-Zuid (tegenover de VU)

Prijzen:
Leden: € 10,-