SV Anatolia is op zoek naar nieuwe bestuursleden

AB

Wil je ook het uiterste uit je studententijd halen door je in te zetten voor andere studenten? Wil je jezelf ontwikkelen en een netwerk creëren? Dan is een functie binnen Anatolia de perfecte kans hiervoor! Het is nu mogelijk om te solliciteren naar verschillende commissies binnen SV Anatolia. Er kan gesolliciteerd worden naar de volgende commissies:
Academisch (lezingen, symposia, literatuur)
Acquisitie (sponsoren, carrièrekansen, inhousedagen)
Evenementen (reizen, workshops, sportevents)
Public Relations (netwerken, social media, leden werven)
Je kunt naar één commissie solliciteren, of naar meerdere. Geef te allen tijde duidelijk aan in een motivatiebrief waarom je naar de desbetreffende commissie(s) solliciteert en hoe je denkt jezelf te kunnen ontwikkelen binnen Anatolia. Vergeet niet je CV erbij te voegen!

De deadline om je sollicitatie in te dienen is: donderdag 26 januari.
Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar: secretaris@svanatolia.nl

Een bestuursjaar bij de grootste Turkse studentenvereniging van Nederland is de beste investering die je in jezelf kunt maken tijdens je studententijd. Jaarlijks organiseren wij 20 tot 30 verschillende activiteiten die het optimale uit de studententijd van onze leden moeten halen. Voor een impressie van onze studentenvereniging, neem een kijkje in ons Fotogalerij.

Wist je trouwens dat onze studentenvereniging zeer goed aangeschreven staat bij diverse bedrijven op de Zuidas? Jaarlijks werken we samen met grote bedrijven zoals L’Oréal, ABN Amro, VanDoorne, PostNL, et cetera. Mis deze kans om je bij Anatolia te voegen daarom niet!