Verslag: Studiereis Barcelona - SV Anatolia
3215
post-template-default,single,single-post,postid-3215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag: Studiereis Barcelona

Op een vroege ochtend in november stonden we met onze groep op Schiphol. Vol energie en verwachtingen stapten we het vliegtuig in. Tijdens de vlucht en de busrit naar ons hotel toe zat de sfeer er goed in. Al voordat we de bus instapten begonnen we al met zingen van de leukste liederen.

Tegen de middag hadden we onze koffers al uitgepakt in onze hotelkamers. Al snel zaten we op onze cruiserfietsen om de stad te verkennen. Na een lange fietstocht langs onder andere het strand en het olympische park waren we wel toe aan wat rust.
Tijdens de gehele reis hebben we vele bezienswaardigheden bezocht, zoals de befaamde Parc Guell, de onafgemaakte maar alsnog majestueuze Sagrada Familia en hebben we de magische lichtshow van de Font Magica mogen aanschouwen.

Aan het einde van onze geweldige reis wilden we toch creeëren wat voor ons een geweldige herinnering zou neerzetten. Dat hebben we gedaan met een ge-wel-dige mannequin challenge video (zie hierboven)!

Al met al het was een geweldige reis naar Spanje. Een reis om niet te vergeten!
Ben je benieuwd naar de foto’s van de reis, klik dan hier.